Joboffice projectmanagement

Laura Hannema  –  06 43044082  –  laura@job-office.nl

Mijn visie

Verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten en gaan voor een goed eindresultaat. Samen met uw ideeën en wensen komt er een projectplan en zorg ik ervoor dat deze van A tot Z uitgevoerd wordt. Ik ga ervoor zodat u het kan loslaten.

Organiseren project

Over mij

Ik help organisaties bij het plannen, organiseren en uitvoeren. Dat kan op projectbasis zijn en soms zijn er gewoon tijdelijk extra handen nodig op kantoor. Dat is exact wat ik doe.

Ik haal er veel plezier uit om administratief organisatorisch werk te doen. De uitdaging ligt voor mij in het zo goed mogelijk plannen en organiseren van zaken, structuur aanbrengen en hiermee mensen helpen. Ik fungeer graag als het aanspreekpunt voor collega’s en derden. Daarnaast steek ik graag de handen uit de mouwen, neem ik mijn verantwoordelijkheid en vind ik het belangrijk om de verbinding op te zoeken, zodat iedereen op een prettige manier kan (samen)werken. 

Werk waar jouw organisatie niet aan toekomt regel ik voor je van a tot z. Van idee tot en met de evaluatie.

Voor grotere projecten werk ik samen met een team professionals. Ervaren mensen die ik inschakel bij specialistische onderwerpen of om de slagkracht te vergroten.
Maar daar merk je organisatie natuurlijk weinig van, want ook dát heb ik uitstekend gepland en geregeld!

Mijn achtergrond

Ik begon als secretaresse bij een opleidingsinstituut en ben vervolgens in de ICT-wereld beland. Daar heb ik uiteenlopende projecten gedaan: van het opzetten van migratieprojecten tot en met het verzorgen van applicatietrainingen.

De stap naar het organiseren van congressen en events bleek een gouden greep te zijn. Het was ook meteen mijn eerste kennismaking met het zelfstandig ondernemerschap.

Voorbeeld van een project wat ik onlangs heb afgerond:
Als projectcoördinator bij een opleidingsinstituut heb ik geregeld dat er binnen vijf weken online 800 examens werden afgenomen. Daarvoor schreef ik eerst een plan van aanpak. Daarna regelde ik de locatie, de laptops, een werkend computernetwerk en dito examenapplicatie, de surveillanten, briefings en de organisatie tijdens de examens.

Laura Hannema

Vind de beste project-, office-, eventmanager voor uw organisatie

Waar kan ik u bij ondersteunen?

Laura Hannema

Contact ons

Bel mij of laat een notitie achter en wij bespreken de mogelijkheden

Flexibel, meedenkend en veelzijdig organisatietalent met groot aanpassingsvermogen.

Laura Hannema