Joboffice projectmanagement

Laura Hannema  –  06 43044082  –  laura@job-office.nl

Mijn visie

Verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten en gaan voor een goed eindresultaat. Samen met uw ideeën en wensen komt er een projectplan en zorg ik ervoor dat deze van A tot Z uitgevoerd wordt. Ik ga ervoor zodat u het kan loslaten.

Organiseren project

Over mij

Ik help organisaties bij het plannen, organiseren en uitvoeren. Dat kan op projectbasis zijn en soms zijn er gewoon tijdelijk extra handen nodig op kantoor. Dat is exact wat ik doe.

Ik haal er veel plezier uit om administratief organisatorisch werk te doen. De uitdaging ligt voor mij in het zo goed mogelijk plannen en organiseren van zaken, structuur aanbrengen en hiermee mensen helpen. Ik fungeer graag als het aanspreekpunt voor collega’s en derden. Daarnaast steek ik graag de handen uit de mouwen, neem ik mijn verantwoordelijkheid en vind ik het belangrijk om de verbinding op te zoeken, zodat iedereen op een prettige manier kan (samen)werken. 

Werk waar jouw organisatie niet aan toekomt regel ik voor je van a tot z. Van idee tot en met de evaluatie.

Voor grotere projecten werk ik samen met een team professionals. Ervaren mensen die ik inschakel bij specialistische onderwerpen of om de slagkracht te vergroten.
Maar daar merk je organisatie natuurlijk weinig van, want ook dát heb ik uitstekend gepland en geregeld!

Mijn achtergrond

Ik begon als secretaresse bij een opleidingsinstituut en ben vervolgens in de ICT-wereld beland. Daar heb ik uiteenlopende projecten gedaan: van het opzetten van migratieprojecten tot en met het verzorgen van applicatietrainingen.

De stap naar het organiseren van congressen en events bleek een gouden greep te zijn. Het was ook meteen mijn eerste kennismaking met het zelfstandig ondernemerschap.

Mijn werk

In 2023 heb ik volgende vier events succesvol voor Register belastingadviseurs  georganiseerd. Wat een mooie vraag.

Op 23 juni was de eerste. Deze bestond uit een hybride ALV in de ochtend en in de middag een plenaire sessie met diverse subsessies. Het bezoekers aantal was met 450 mensen in de zaal en 500 mensen digitaal een succes. Tijdens de ALV konden de mensen online hun stem uitbrengen en in de zaal met een stemkastje stemmen. Mooi technisch hoogstandje. De locatie deze dag was bij Van der Valk Hotel Vianen. Fijne locatie.

Op 30 juni de tweede event dag. Een dag voor docenten en studenten van RB opleidingen waar ook de geslaagden hun diploma uitgereikt kregen. Plenair een mooie sessie van een spreker over Chat GPT met aansluitend een barbecue waar de docenten en studenten met elkaar in gesprek gingen. Deze middag zaten we op een prachtige locatie met het uitzicht op het Veluwemeer, Postillion Hotel Amersfoort-Veluwemeer.

Op 8 september hebben we het derde event in het Belasting & Douane Museum in Rotterdam voor de buitengewoon leden van RB georganiseerd. Het was een buitengewoon leuke middag met de bevlogen spreker Leo Stevens. Deze middag hebben we succesvol afgesloten met een borrel in de serre van het museum.

Het laatste event was op 6 oktober bij De Heerlickheijd van Ermelo. Van start gegaan met standhouders op de informatiemarkt en een lunch. Gevolgd door een mooi middagprogramma met 500 deelnemers, waarbij de VeRBeterbundel werd uitgereikt aan Jacco Vonhof en Maarten van Rossem het middagprogramma afsloot.

Samen met de collega’s van het RB kantoor zijn alle events succesvol afgerond!

Laura Hannema

Vind de beste project-, office-, eventmanager voor uw organisatie

Waar kan ik u bij ondersteunen?

Laura Hannema

Contact ons

Bel mij of laat een notitie achter en wij bespreken de mogelijkheden

Flexibel, meedenkend en veelzijdig organisatietalent met groot aanpassingsvermogen.

Laura Hannema